Mexicaans dansWelke dansen voeren de Mexicaanse danseressen uit en wat is allemaal mogelijk?
Wat de Mexicaanse animatie betreft hebben we diverse mogelijkheden:

Mexicaanse dansshow - van 1 tot 20 dansers/danseressenOnze Mexicaanse dansshow bestaat uit dansen uit de verschillende streken uit Mexico. Deze show moet je tenminste een keer in je leven meemaken! De meeste Mexicaanse dansen worden uitgevoerd door een danskoppel, maar dezelfde dansen kunnen ook worden uitgevoerd door alleen danseressen.

Onze dansers en danseressen zijn van Mexicaanse en Latino afkomst en zij dragen prachtige originele kostuums uit alle windstreken van uit Mexico. Hieronder vindt u voorbeelden en foto’s van Mexicaanse dansen:

De dansshow wordt (in overleg) uitgevoerd op muziek via onze geluidsinstallatie of via uw installatie. Een houten dansvloer of podium is wenselijk, maar wij kunnen ook rondlopen, of op een andere vloer dansen.

Jalisco dans


Bij deze dans kunt u zeer kleurrijke kostuums verwachten. De meest bekende Jalisco dans is de jarabe tapatio, ook wel bekend als de Mexicaanse hoedendans. Deze dans is de nationale dans van Mexico.
Jarabe betekent letterlijk siroop en tapatio is het bijvoeglijk naamwoord van Guadalajara, waar de dans oorspronkelijk vandaan komt.
Jalisco dans

Dansen uit Chiapas


Chiapas is een deelstaat in het zuidoosten van Mexico. Deze dansen worden gekenmerkt door met de hand geborduurde kleding, typische rokken met grote bloemen en heerlijke muziek!
Met onze themadansgroep haalt u een Mexicaanse dansshow van hoge kwaliteit in huis!
Dansen uit Chiapas

Nayarit dansen


Deze dansen zijn afkomstig uit het westen van Mexico.
Nayarit dansen

Veracruz dansshow


Mensen uit de stad Veracruz worden Jarocho’s genoemd; hun prachtige dans in witte kanten jurken met de typische kaarsen op het hoofd, is beroemd in heel Mexico (en ver daarbuiten.)
Veracruz dansshow

“Baile de los Machetes”


In deze Zwaardendans uit Mexico dansen de heren met ’machetes’ en de dames in kleurrijke rokjes.
Baile de los Machetes

Azteekse dansen (ook voor parades)


Deze rituele dansen nemen u mee naar de pracht van de oude culturen van Mexico. Alles begint met het geluid van de schelphoorn, daarna vergezellen trommels en bellen de dansers in een voorstelling als geen ander. Geniet volop van de traditionele muziek en dansen uit Mexico.
Azteekse dansen
Zie voor de prijzen van Mexicaanse danseressen: thema-feest-mexicaans.nl

Mexicaanse dansworkshop


Laat u meeslepen door de Mexicaanse dansers met hun Zuid-Amerikaanse temperament. Inclusief sombrero's en poncho’s!! Een wervelende Sombrero-dans op z'n best!
Mexicaanse dansworkshop
Ons dansshow wordt uitgevoerd met muziek op een CD. Er dient dus een geluidsinstallatie aanwezig te zijn (voor cd of memory stick), maar wij kunnen ook zelf een geluidsinstallatie meebrengen. Uitbreiding met livemuziek is ook mogelijk, in overleg met de klant.
De Shows worden uitgevoerd in verschillende kostuums; elke set een ander kostuum. Ook hierover kan uiteraard overlegd worden.

Wij dansen standaard de Jalisco (Jarabe Tapatio), Chiapas en Veracruz dansen in ons programma.
Ook mogelijk zijn: Azteca, Oaxaca, Guerrero, Tamaulipas, Moros y Cristianos, Puebla, Jarabe Tapatio, La Conquista, Danza de los Viejitos, Danza del Venado, Los Voladores de Papantla, Concheros, Danza de los Diablos, Matlachines, Chinelos, etc. En natuurlijk de traditionele Azteekse dansshows, Durango, San Luis… door Azteekse dansers en danseressen.

Mexicaanse Dansshow
Mexicaanse Dansshow
Mexicaanse Dansshow
Mexicaanse Dansshow
Mexicaanse DansshowAlle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Mexicaans dans Mexicaans dans

Mexicaans dans Mexicaans dans

Mexicaans dans Mexicaans dans

Mexicaans dans Mariachi muziek Mexicaanse dans
Mexicaans dans
Mexicaans dans Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Mexicaans dans
Mexicaans dans Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Mexicaans dans
Mexicaans dans Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Mexicaans dans

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Mexicaans dans Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Mexicaans dans
Mexicaans dans Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Mexicaans dans
Mexicaans dans Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Mexicaans dans
Mexicaans dans Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Mexicaans dans
Mexicaans dans Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Mexicaans dans

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Mexicaans dans
Mexicaans dans

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Baexem Baflo Baijum Bakel Bakhuizen Bakkeveen Bakkum Balgoij Balinge Balk Balkbrug BalloÎrveld Balloo Ballum Baneheide Banholt Bant Bantega Barchem Barendrecht Bareveld Barger Compascuum Barger Oosterveld Barlo Barneveld Barnflair Barrier (Klimmen) Barsingerhorn Bartlehiem Basse Batenburg Bath Bathmen Bavel Be Beckum Bedum Beegden Beek en Donk Beek (Limburg) Beek (Montferland) Beek (Ubbergen) Beekbergen Beemte Broekland Beers (Friesland) Beers (Noord-Brabant) Beerta Beerze Beerzerveld Beesd Beesel Beetgum Beetgumermolen Beets Beetsterzwaag Beilen Beinsdorp Bekveld Beldert Belfeld Bellingwolde Beltrum

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.